Personalised

In opdracht werken

Bij Happy Rebel kun je ook dingen in opdracht laten maken. Als je in en winkel, tijdschrift of op een site iets ziet wat je er erg leuk vindt of iets soortgelijks wilt hebben dan kun je mij mailen, liefst met een foto.

Ik kan natuurlijk niet zo maar alles gaan namaken, zeker niet als het van een merk is. Maar ik kan wel proberen iets te maken wat er zo goed als hetzelfde uitziet of in dezelfde stijl. Zo krijg ik geregeld opdrachten binnen van mensen die bijvoorbeeld op pinterest iets voorbij zien komen en dat graag willen hebben, maar zelf niet handig genoeg zijn of er simpel weg niet de tijd, zin of het geduld voor hebben.
Ik vind het heel erg leuk om dit soort opdrachten te doen. Wel kosten deze meer tijd dan de standaard producten. Dit omdat ik vaak opzoek moet naar bepaalde onderdelen en die niet altijd 1, 2, 3 kan vinden en soms zelfs helemaal niet te krijgen zijn. Ik moet dan opzoek naar een alternatief. Je moet soms dus even geduld hebben. Maar uiteindelijk staat daar altijd een zeer tevreden en blije klant tegenover.

Of heb je bijvoorbeeld oude sieraden met een bepaalde herinnering/ betekenis of waar je gewoon erg aan gehecht bent, dan ook kun je bij mij terecht om er weer een mooi draagbaar en passend sieraad van te laten maken.
Denk hierbij aan een set oorbellen waarvan je er een mist, ik kan kijken of ik er weer een paar van kan maken of het misschien kan omtoveren tot een mooie hanger voor aan en ketting. Ik kan hiervoor langs komen om je wensen te bespreken en de items en opties te bekijken.

Bel mij voor een afspraak en dan zorg ik ervoor dat je je oude sieraden weer met veel plezier zult gaan dragen!