Mijn Verhaal

Happy Rebel

Happy Rebel staat voor unieke sieraden met enkel hoogwaardige materialen. Ik ga ervoor elk seizoen nieuwe stukken toe te voegen en de collectie te vernieuwen, daarnaast zullen er items zijn die altijd in de collectie zullen blijven. En er zijn limited editions.

Over de sieraden.

Binnen de collectie gaat alles om het afmaken van je outfit, en het laten zien van je eigen unieke stijl. Ik vind dat sieraden bij je moeten passen alsof ze speciaal voor jou ontworpen zijn en iets vertellen over wie je bent. Mijn sieraden staan voor de happy moments in life, ze herinneren je aan een speciaal moment, een speciaal iemand of gewoon aan dingen die voor jou belangrijk zijn. Ze zijn eenvoudig te combineren met andere sieraden en met elke kleding stijl.

Voor de collectie gebruik ik hoogwaardige materialen waaronder 925 sterling zilver, (op zilver verguld) goud, goldfilled, echt leer en edelstenen. Tevens zullen er geregeld limited edities te krijgen zijn; stukken waarvan er maar hooguit enkele gemaakt zullen worden. Of misschien zelfs wel een enkel exemplaar. Daarnaast zijn alle stukken met de hand gemaakt, dus kunnen ze altijd licht van elkaar verschillen en hebben zo hun eigen unieke uitstraling.

Inspiratie kom ik overal tegen, in mijn werk, tijdens wandelingen te paard of met de honden in het bos en op het strand. Maar ook tijdens vakanties en vooral door altijd overal lekker mensen te bekijken.